Dynamisch Jongerenwerk

Jongerenwerkers in Place2B

Annemarie Mikkers

 

 

 

 

 

 

 

06-10632599  

amikkers@deschoor.nl

deschoor_annemarie 
annemarie.place 

 

Hi mijn naam is Annemarie Mikkers en ik werk sinds 2010 voor De Schoor als jongerenwerker vanuit Place2B en werk nauw samen met de ambulant jongerenwerkers van Almere Buiten, Etienne en Ivar.
 

Wij geloven in de kracht van jongeren. Wij staan voor je klaar, ook als het even minder gaat. Wij gaan samen aan de slag om je talenten te ontdekken en je zelfredzaamheid te vergroten. Heb jij een leuk idee om een activiteit uit te voeren? Neem contact op met ons en sluit je aan bij de tiener- of jongerenraad.

 

In Place2B houd ik mij vooral bezig met de coördinatie van Place2B, het meidenwerk, jongere moeder project VIP2B, Perfect Ninas en kun je mij ook 2 dagen in de week vinden op het Nautilus college aan de radioweg.

 

Volg mij op social media!

 

Genelva Bergraaf

 

 

 

 

 

 

 

06-41412909  

gbergraaf@deschoor.nl
deschoor_genelva  
genelva.place  


Hi mijn naam is Genelva en ik ben sinds begin juli 2019 werkzaam voor De Schoor als accommodatiegebonden jongerenwerker. Ik werk vanuit Place2B met mijn collega's Annemarie, Roberto en Dennis.

Sinds het jaar 2020 ben ik ook werkzaam als jongerenwerker op school op het Buitenhoutcollege.

 

Wij werken ook samen met de ambulante jongerenwerkers van Almere Buiten; Etienne en Ivar.

 

Heb jij leuke ideeën en wil je dit het uitwerken kan je dit bij ons uitvoeren? Wij zijn er ook om naar je te luisteren en zo nodig kunnen wij met jou meedenken en kijken of wij dit samen met jou kunnen oplossen.

 

In Place2B houd ik mij vooral bezig met sport, meidenwerk, talentontwikkeling en het begeleiden van stagiaires.

 

Kom gezellig langs en tot snel!    
 

 

 

Roberto Deekman

 


 

 

 

 

 

06-42741973 
rdeekman@deschoor.nl

deschoor_roberto

 

Mijn naam is Roberto en ik ben sinds 2003 werkzaam voor De Schoor. Ik werk als accommodatie gebonden jongerenwerker vanuit jongerencentum Place2B.

 

Ik houd me vooral bezig met sport- en talentontwikkeling, maar sta uiteraard ook klaar voor jongeren met hulpvragen.

 

Heb jij leuke ideeën en/of wil jij het tot werkelijkheid brengen? Stap gerust binnen om jouw idee tot uitvoering te brengen of om nader kennis te maken!

 

 

 

 

 

Dennis van Ekeren

 

 

06-46232139 

dvanekeren@deschoor.nl

deschoor_dennis 

 

Hallo! Mijn naam is Dennis van Ekeren, sinds begin maart 2022, ben ik werkzaam als jongerenwerker bij De Schoor. Na 7 jaar een carrière gehad te hebben binnen Defensie, besloot ik dat het tijd was voor iets anders. Namelijk om iets te betekenen voor de jongeren en hoe mooi is het dat ik dit kan doen in de wijk waarin ik zelf ben opgegroeid.

 

Ik ben van maandag t/m donderdag werkzaam in het Jongerecentrum Place2B. Hier zal ik mijzelf inzetten om met de jongeren te verbinden en ondersteunen waar nodig.

 

Tot snel!

 

 

Zefanja van Kempen

 

06-53797389

zvankempen@deschoor.nl

deschoor_zefanja

 

Mijn naam is Zefanja. Ik ben werkzaam bij de Schoor sinds maart 2024 als jongerenwerker.

Na 8 jaar te hebben gewerkt voor justitie was ik toe aan een nieuwe uitdaging, waarbij ik mijn geleerde kwaliteiten kan inzetten.

 

Kwam als 12 jarig meisje bij Place2B voor de activiteiten en ben uiteindelijk doorgegroeid naar stagiaire & vrijwilliger en heb nu de kans gekregen om als jongerenwerker aan het werk te gaan.

 

Ik ben van maandag t/m donderdag werkzaam in jongerencentrum Place2B, waar ik mij bezighoud met de verbinding tussen de jongeren en hen te ondersteunen waar zij dit nodig hebben.

 

Loop gerust eens binnen!

 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere