Dynamisch Jongerenwerk
 

ACTIVITEITEN IN MULTI-CLUB 

Inloop

Drie dagen per week is er in de middag en avond een vrije inloop. Je bent van harte welkom om te chillen, gamen, film te kijken of muziek te maken (di-do vanaf 15:30 zijn wij geopend).

 

Zaalvoetbal

Op vrijdags bieden wij zaalvoetbal aan voor iedereen vanaf 14 jaar. Dit doen wij van 19:00 tot 20:00 in Sportzaal Kruidenwijk aan de basilicumweg. (Zaalvoetbal is seizoensgebonden en wordt alleen tussen oktober en april aangeboden als activiteit) 

 

 

Sport
We bieden verschillende sportactiviteiten aan zo kun je denken aan voetbal, kickboksen en bootcamps. 


Jongerenparticipatie
Wij vinden het belangrijk dat kinderen en jongeren kunnen meedenken en mee beslissen in de maatschappij! Dit doen we op een leuke actieve manier; via de Jongerenraad van Almere (JvA) en the Multi Squad. In deze twee groepen leer je hoe je kan samenwerken en bedenk je samen plannen om iets positiefs te ontwikkelen voor jouw buurt of de stad. Voor meer info verwijzen wij naar www.jongerenraadalmere.nl


Talentontwikkeling
Ook bieden we verschillende muzieklessen aan. Naast die lessen bieden we ook kansen op het gebied van talentontwikkeling door middel van theaterprojecten waar verschillende disciplines aanbod komen (van decor tot dans).

 
Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere