Dynamisch Jongerenwerk

Diversity

Diversity, de plek voor LHBTI+ en open minded jongeren in Almere!

 

LHBTI+ en open minded jongeren kunnen terecht bij de  groep ‘Diversity’. Deze wekelijkse inloop vanuit het jongerenwerk van De Schoor, is voor jongeren van 12 tot 27 jaar die willen ontmoeten, ervaringen willen delen, informatie willen krijgen en samen verschillende leuke activiteiten willen doen met de groep!

 

 

De jongeren bedenken zelf activiteiten die ze met elkaar zouden willen ondernemen. Dit zijn ontspanningsactiviteiten zoals karaoke avonden, een muziekquiz, met elkaar eten, maar ook bezoek van gastsprekers en voorlichtingen over verschillende LHBTI+ gerelateerde onderwerpen.


Tijdens Diversity zijn jongerenwerkers Linda en Sana aanwezig waar je altijd terecht kunt. We denken met elkaar na over de wensen binnen Almere voor LHBTI+ ers en bezoeken landelijke evenementen als daar behoefte aan is. Zo kun je denken aan de Coming out dag en bijvoorbeeld het realiseren van een regenboogpad voor Almere.

Het belangrijkste is dat er een veilige plek is om te ontmoeten, je ideeën uit te kunnen voeren en nieuwe contacten te kunnen leggen. Lijkt het je leuk een keer langs te komen, neem dan contact op met 
Linda.


diversity_almere/  

 

Wil je je (gratis en vrijblijvend) aanmelden? DM ons of neem contact op via onze website:diversity-almere.webnode.nl

Meer weten?

Linda de Vries

 

 

06-34213097 
ldevries@deschoor.nl   

 

 

  

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere