Dynamisch Jongerenwerk

Jongerenwerkers in De Dop

Gino Dixon

 


 

 

 

 

 

 

06-57649775 

@deschoor_gino 

gdixon@deschoor.nl

 

 

Hallo, mijn naam is Gino Dixon. Ik ben sinds 2019 werkzaam voor de Schoor als Ambulant jongerenwerker. Door de jaren heen heb ik zelf gefungeerd als vrijwilliger en stagiaire bij de Schoor wat me erg veel voldoening gaf en ervoor gezorgd heeft dat ik hier mijn werk van wilde maken.

 

Nu werk ik samen met mijn collega Tommy in stadsdeel Oost waar wij voor jongeren tot 27 jaar op straat te vinden zijn. Om de jongeren te begroeten en een praatje met ze te maken. De jongeren kunnen voor alles bij me terecht en ik zal altijd mijn best doen met ze mee te denken.

 

Voor leuke creatieve en chill activiteiten kunnen jongeren bij ons terecht in Buurtlokaal de Dop. In de Dop zijn zij welkom om te gamen en socializen met elkaar. Hier organiseren wij diverse activiteiten, mede door de jongeren. En daarin geven wij de  jongeren de ruimte om zelf het regie te  nemen en samen te werken.

 

Talentontwikkeling en beweging vinden wij belangrijk. Daarom organiseren wij in verschillende wijken van stad-oost ook structureel  sportactiviteiten aan zoals Kickboksen en Zaalvoetbal.

 

Wil je op hoogte blijve van onze laatste nieuwtjes? Dan ben ik ook te volgen op Instagram

@Deschoor_Gino

Tommy van den Berg

 


 

 

 

 

 

 

06-42741868  

@deschoor_tommy 
tvandenberg@deschoor.nl

 

 

Ik ben Tommy van den Berg, ik ben vanaf 2007 werkzaam bij de Schoor als ambulant jongerenwerker, vanuit deze functie ben ik ook stagebegeleider en coördinator van het Budoproject. 

 

Als ambulant jongerenwerker zoek ik de jongeren op in hun eigen omgeving (de straat) en filter ik samen met hen waar hun wensen en behoeftes liggen. Samen met de jongeren en eventueel met netwerkpartners zoek ik uit wat de mogelijkheden zijn.
 

In mijn rol als coördinator van het Budoproject ben ik het aanspreekpunt voor verschillende netwerkpartners die jongeren aanmelden om deel te nemen aan het project.

 

In de verschillende wijken van Stad-Oost organiseren wij activiteiten voor jongeren zoals bijvoorbeeld zaalvoetbal, kickboksen en tiener/jongeren inlopen.
 

Als je interesse hebt in een van onze activiteiten of vragen hebt dan ben ik bereikbaar.

 

 

Meer weten over De Dop

Wat is er te doen?

Wie zijn wij?

Buurtlokaal De Dop
Danslaan 66
1326 PL  Almere

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere